Почнуть з площі Ринок

869

Депутат міськради нажалівся Садовому:

zik.com.ua/ua/news/2009/03/20/173969
На думку депутата, те, що робиться на площі Ринок у Львові вечорами – виходить за розумні межі. «Молодь лежить на фонтанах, лежить на лавочках в горизонтальному положенні, просить гроші на пиво. Молоді дівчата з пляшкою пива в руках висловлюються такою ненормативною лексикою, що неможливо спокійно пройти по вулиці», – зауважив депутат.

А мені подобається, коли молоді люди сидять чи лежать на фонтанах. Це краще, ніж голуби.
Але галасливі бухі компанії та поодинокі примари на автопілоті з пивними пляшками – вже незмінний атрибут вечірньо-нічного Львова. Дивуюсь, чому хоча б в центрі міста не слідкують за елементарним порядком. Соромно. А для цього потрібен всього один міліціонер на усю площу (відеоспостереження уже є).

На противагу рекламі, яка пропагує образ сучасної молоді з незмінною пляшкою в руці, треба відзняти кілька прикольних роликів, які б показали, наскільки це огидно.

9 КОМЕНТАРІ

  1. а ще на площі Ринок танцюють танго, кидають фрізбі, їздять на роверах, влаштовують флеш-моби, грають на гітарахскрипках…
    не бачу нічого поганого в тому

  2. Ну так що, всіх буйних і бухих у відділок і штрафити по чорному. В чім цей слуга народу проьлему вбачає?

  3. Мене більше турбує коли я гуляю по площі, а на зустріч несеться якесь ч…о з пенісно-зеркальною хворобою на Мерсіку або Лехусі і наші “песики” мирно його пропускають (Міська рада так би мовити їде. цвіт нації)))), а із відкритого вікна авто лунаю “Атєстат в крові” або шось із такого.
    Коли я подорожував Європою, часто доводилось бачити людей які дозволяють собі полежати на фонтані – це цілком законно!!! А от у чому дійсно проблема – так це у наших правоохоронцях, більшість яких я так підозрюю із Бібрки або якогось іншого села, які навіть двох слів сказати не можуть українською!!!! Так що шановний депутате, займіться краще службовими “песиками”, а площу залиште молоді. Молодь це сила нації! Пам”ятайте про це, коли черговий раз будете дивитись на свого “друга” у дзеркалі. Хорошого усім дня)))))

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Впишіть своє ім'я