Щасливий номер у мишоловці

951

http://zaxid.net/newsua/2009/3/23/90043/
Починаючи з 18 березня, абоненти мережі “Київстар” у Львові почали отримувати смс-повідомлення в якому власника “щасливого номера телефону” повідомляли про виграш в акції і пропонували зателефонувати за сервісним номером.
До кореспондента ZAXID.NET звернувся один із “щасливих власників”, якого шахраї “розвели” на 100 гривень.”Отримав повідомлення такого змісту: Вітаємо! Ваш номер виграв в акції від “Київстар”: “11 років разом”. За детальною інформацією звертайтесь за сервісним номером: 8-097-843-49-**”, – розповів львів‘янин.

Чоловікові, який зателефонував за вказаним “сервісним” номером, запропонували для підтвердження виграшу з власного рахунку переказати на рахунок оператора 100 гривень, а натомість отримати 1 000 гривень на рахунок та безкоштовні дзвінки в мережі до кінця 2009 року.

В офіційному представництві компанії “Київстар” кореспондента ZAXID.NET запевнили, що на цей час оператор мобільного зв‘язку не проводить жодних акцій, тим паче з проханням переказу коштів, проте “вже від декількох десятків львів‘ян надішли дзвінки до операторів компанії про те, що вони стали жертвами шахраїв”.

2 КОМЕНТАРІ

  1. > До кореспондента ZAXID.NET звернувся один із “щасливих власників”, якого шахраї “розвели” на 100 гривень.

    Він ідіот, вибачте за грубість, видайте йому премію Дарвіна.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Впишіть своє ім'я