Куряча хата і різниця у пиві

1721

На сайті Chicken HUT останнім дописом у рубриці “Новини” є анонс майбутнього відкриття закладу харчування у Львові,  вул. Зелена, 14.
Новина датована 30 вересня 2010 р.
Хальо! Оновіть свої записи. Забігайлівка вже працює! Я там сьогодні харчувався.

“Куряча хата” – чергова альтернатива Макдональдсу… Нічого надзвичайного.
Замовили з дружиною чікенлаваш і грільбургер. Чікенлаваш смачний – щось там напхано різного хрумкого в конверт з тіста, а грільбургер – ніякий…  Невеликий шматок загріленого м”яса був без смаку, несолений. Булочки – теж нецікаві зовсім. Тільки пекінська капусточка всередині була сочна, але її я можу і сам в магазині купити.


Щоб запити хрєньбургер, я здуру замовив пива.  Треба сказати, що вітчизняного пива я вже досить давно не пив. Хто ж мені велосипед чи скейт купить, щоб я займався фізкультурою, а не випивав? Останнім часом я лише іноді брав баночку німецького світлого. Тому від усих цих наших 1715, Рогань, Чернігівське та іншої подібної продукції я геть відвик. А тут взяв знову (не буду уточнювати марку) і ледве допив – настільки бридким воно мені здалося після німецького – важке, наче олово, з металевим присмаком і сильно перегазоване.
Висновок один – якщо вирішили пити пиво, то вже краще заплатити у два-три рази дорожче, але випити саме пива, а не газованої алкогольної сечі, після якої болить голова.

А в ЧікенХат можна взяти чікенлаваш з кока-колою, якщо є потреба швиденько перекусити у пристойному приміщенні.

10 КОМЕНТАРІ

  1. Майже все пиво куплене в наших супермаркетах яке має іноземні назви зроблено не в країні виробнику, а в країні, що межує з нами на півночі. Чи є прямі поставки з бундеса? 🙂 Якщо нема, то краще брати дешевше наше.

  2. Пиво куплене у “Винній мапі”, німецьке. Ще брав мексиканське темне – теж хороше.
    У супермаркеті (в Ашані, здається) купляв ель – класний.

    Про іноземні назви з українськими чи російськими виробниками я в курсі.
    Наше “пиво” я вже напевно ніколи пити не наважусь. Якщо вже мучитись, то краще хильну горілки.

  3. Та і про горілку слухи ходять :)) А з нашого мені подобаєтсья пиво “Верховина” – з однойменного регіону:) Але воно три дні лише стоїть – пиво як було колись. Смачне.

  4. Раніше можна було пити Микулинецьке – все ж краще, за рекламовані на ТВ.
    Але і його я напевно тепер не зможу влити у горло.

  5. Шановне паньство, якщо тема вже зайшла за пиво, як ви ставитеся до “Микулинецьке” Теренове поле?, особисто я його смакую

  6. Логіка в нашого виробника залізна:спочатку виробник старається дати максимум “якостей” своєму продуктові, щоб вдало вийти на ринок, розкрутити продукт і якщо все вдалося, тоді вже потрібно по максимуму заробити,нехтуючи якістю продукту, для прикладу горілчані бренди. І взагалі можна робити своє пиво,за 1500 грн. (якщо не помиляюсь) можна купити домашній апарат, що за 2 неділі дає 5л пива. А складову частину пива ви самі обираєте…

  7. Щоб зважитись на домашню пивоварню, треба мати велику спрагу до пива. 🙂
    Та й складові, напевно, ті ж самі, що й у заводів.

  8. Ха – насмішило:

    Ответ: Если работает клапан, и стравливает избыточное давление, значит проблема с монометром, попробуйте легко ударить по монометру пальцем, может запала стрелка, такое бывает…

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Впишіть своє ім'я