Голодомор і фальшивки

730

Тема Голодомору – це чи не єдина тема, яка могла б привести до певних серйозних позитивних зрушень у свідомості тих, хто вважає себе дитям СРСР та прихильником сталінізму. Вона не пов”язана з галицькою культурною експансією (яка нервує певні прошарки інших жителів України), має достатню доказову базу і однозначне трактування. Це величезний козир в руках українських патріотичних сил.

Що роблять патріоти-ідіоти? Вони педалюють цю тему, нагрівають до рівня міжнародного скандалу, намагаючись конче притягнути Голодомор до юридичного статусу “геноцид”. Навіть при наявності певних (хоч і дуже благеньких) аргументів на користь варіанту “геноциду”, наші мудрагелі примудряться затовкти зерно мудрості в таку багнюку нудного порожньослів”я чи верескливої істерії, що доводиться лише розводити руками. На жаль, Президент лише став символом неефективної, несприйнятної, невдалої політики в цьому напрямку (та й взагалі…). Черговий приклад того, що те, що могло згуртувати, навпаки – почало роз”єднувати.

А тепер Голодомор став не тільки заїждженою темою, яка стала надокучати (на превеликий сором), а й, як це не дивно, козирем в руках антиукраїнських сил.

http://novynar.com.ua/worldabus/58500
На стенді, присвяченому Голодомору, який виставили в Севастополі, виявилися … фальшиві фотографії. Точніше – знімки реальні, тільки ось зображені на них страждають від Великої американської депресії громадяни США. Є й реальні знімки голоду в СРСР. Але не в Україні, а в російському Поволжі. “Неточність” помітив депутат Севастопольської міськради Андрій Меркулов.

СБУ визнало цей факт. Тепер при згадках про Голодомор завжди буде вилазити тема фальсифікацій, які влаштовують “свідомі”, щоб зруйнувати дружбу “братерських” народів.
З такими патріотами не потрібно ворогів, з такою Службою безпеки не потрібна реальна небезпека.

4 КОМЕНТАРІ

  1. Еге, напартачили. Галицька культурна експансія тут ні дочого – на захід від Збруча – у нас в Галичині – ні голуду, ні голодомору не було. 1932 був середньостатистичним за врожайністю…
    Але чомусь саме галичани сприймають голодомор як свою власну трагедію. Загадка?…

  2. Просто галичани сприймають себе як найбільших патріотів. І в тім біда. Зазвичай ми нічим не кращі від тих кого непатріотами вважаємо.

  3. … а хто з нас може знати,чи то помилка,чи не помилка ? Чомусь воно виплило у самому Українському місті держави…
    Ваша гадка панове?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Впишіть своє ім'я