Зміна поколінь пральних машин у квартирі

1314

Певний час назад купив пральну машинку Зануссі. Досить багато дав за неї (ви ж знаєте, що я завжди знайду, де купити  дорого), але не шкодую. Це не реклама, а вступ до повідомлення про те, як я розбирав стару машинку – ще радянський напівавтомат.

пральна машинаНа фото не моя, але загалом видно, що це за тумба. Важка, як артилерійська установка. Тому, щоб вилучити цей девайс з квартири, було вирішено розібрати його на частини. Виявилось, що легше розбивати проржавілий метал сокирою, ніж розкручувати закостенілі гвинти. Після годинного рублення машинка розвалилась на кілька частин, кожна з яких – о, чудо! – важила, як ціла пралка. Феномен радянського машинобудування.

Щоб ця пральна машина мала стійку поставу і не стрибала по квартирі під час віджиму, в її дно розумні винахідники вмонтували величезний шмат металу. Зрештою, випуск таких пральних машин призвів до дефіциту чорних металів в СРСР і спричинив розпад радянської імперії, як ви всі знаєте. Натомість, подорожі квартирою все ж відбувались “полюбе” – тільки в обтяженому варіанті. Вібрував весь будинок.

Містика! Під час процедури розчленування у мене постійно губились то гайкові ключі, то викрутка, то долото… Я вже думав, що до кінця розборки залишусь взагалі без інструментів.

2 КОМЕНТАРІ

  1. Та ти б раніше нещастям поділився. Я б винести допоміг або болгарку би приніс. Розчленували б швидко, зі спецефектами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Впишіть своє ім'я