Кому вигідна ситуація зі свинячим грипом?

878

Чотири висновки щодо свинячого грипу у Львові (Західній Україні)
пункт 2.

Плавно переходимо до наступного пункту: якщо все як завжди, якщо статистика сезонної захворюваності та смертності від грипу нічим не відрізняється від попередньої, якщо A/H1N1 крім назви та деяких не кардинальних відмінностей нічого нового у картину захворювань не привносить, то чи не існує якоїсь сили, що штучно роздмухала вогонь людського занепокоєння?

Які ознаки цього?
– Ліки на аптечних складах почали зникати ще до початку основних подій
– Ліки та маски  і досі є дефіцитом, що сприяє загальному ажіотажу та паніці (таке враження, що навмисно не роблять навіть те, що цілком спокійно можна було давно зробити)
– Регулярно з”являються вперті чутки, які нагнітають ситуацію: то літаки з вертольотами, що чимось кроплять міста, то поява черевного тифу у Тернополі, то поява легеневої чуми – все, звісно, зі свідками та з достовірних джерел

Чи є хтось, хто абсолютно надійно виграв від цих маніпуляцій? Мені не відомо.
Якщо ліки не продаються, то аптеки та виробники ліків навряд чи мають прибуток.
Політичний підтекст теж чітко не промальовується – Тимошенко ні в плюсах, ні в мінусах, бо тут явно  є програш уряду (а ще випливуть махінації з освоєнням коштів Мінздорову – однозначно пощипають перед виборами), а з другого боку, Юля завжди знайде як переробити мінус на плюс – як політично, так і матеріально (зараз виділить у ніщо три мільярди, і шукай вітру в полі). Ющенко трохи попіарився, як “батько нації”, проїхався по уряду, як завжди, і затих. Янукович кволо щось ініціював, збирав, погрожував, але конкретного нічого не вродив.

Хто в нас ще залишається?
Версію про кару Господню я не розглядатиму… про клятих москалів, що заразили свідомих українців – теж…

Ще думки звертаються до всесвітніх фармацевтів… ВОЗ…
Це такі експериментатори планетарного масштабу, що цілком вірогідно можуть собі дозволити експеримент не тільки над беззахисними жителями бідної європейської держави, а й над всією людською популяцією.

Але все ж ті, хто каже про “нормальні” процеси, можуть це спокійно говорити, коли знаходяться далеко від епіцентру захворювання. Чим ближче до нас, тим менше було б думок про теорію змови, а більше про те, як не стати жертвою свинячого грипу та гемороїдальної пневмонії.

Дурники, що регочуть і кричать про те, що нічого не відбувається, для мене такі ж дурники, як і ті, що закуповують ліки коробками і готові труїтися невідомими хімікатами, щоб уберегтися від грипу.

1 коментар

  1. кабмін може і облажається, але ж його очільниця просто талант перетворити негатив у свій позитив. Їй на руку, можна показати, що навіть якщо не вдалось справитись, то хоч СТАРАЛАСЬ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Впишіть своє ім'я