Продуктова алхімія

769

тунець беринг

З якогось часу помітив у себе звичку дивитись на “склад продуктів”, коли купляю якісь харчі.
Звичайно, мало що зрівняється у невідповідності “крабових паличок” їх істинному вмісту, але нахабність оцього чуда під назвою “Тунець сріблястий” мене вразила.
Виявляється, тунець сріблястий утворюється з поєднання минтаю та солі. Отака алхімія… Вклоняюся мужності виробників цієї солоно-сушеної рибки, які не побоялися оприлюднити містичну таємницю приготування цінного продукту.

Я навіть не полінувався зайти на сайт виробника (Беринг) і перевірити, чи не помилився дизайнер при створенні етикетки. Ні – все вірно. Після перечислення всіх позитивних якостей м’яса тунця (віддаю належне почуттю гумору цих шахраїв жартівників) зазначається: “Приготований за особливою рецептурою з ретельно відібраної риби сімейства тріскових”.
Найсмішніше, що тунець взагалі з іншого сімейства – скумбрієвих.

Але чого я напосівся? Головне – що виготовлений взагалі з риби. Правда?

тунець беринг

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here