Євробачення 2011: непростий вибір України

874

Результати і переможець Євробачення 2011

Другий півфінал Євробачення 2011 (і Україна)

Результати першого півфіналу Євробачення 2011

Джамала не просто відмовилась від повторного виступу у суперфіналі відбіркового конкурсу на Євробачення 2011 (і переголосування), а написала досить відвертого листа з цього приводу.

Я прийняла непросте для себе рішення – не брати участі ні у яких показових розборках та недоголосуваннях, єдина мета яких заробити побільше грошей на ажіотажі довкола Євробачення”

www.telekritika.ua/news/2011-03-01/60730

Єгор Бенкендорф (генеральний директор Першого національного) мене вражає своїм наївним, дитячим просто, прагненням халявного заробітку. Отой суперфінал з Мікою Ньютон, Златою Огнєвіч та Джамалою – це ще один безкоштовний концерт для телеканалу і додаткові прибутки від голосування. Також – це повна безвідповідальність, адже саме початкові правила врахування голосів призвели до такої ситуації. І якщо вже почали грати за такими правилами, то не потрібно після оголошення результатів змінювати ці правила і виставляти співаків та глядачів дурнями. Хіба досвід минулих українських виборів виконавців на Євробачення нічому не навчив (Ґринджоли, Приходько, Лазарович і Альоша…)?

Як стало відомо, Злата (перед тим погодившись) теж відмазалась від суперфіналу – мовляв, пошкодила ногу. Ну, не захотіла відкрито конфліктувати – її право.

Тепер, якщо вірити словам Бенкендорфа, все-одно відбудеться суперфінал, але тільки з однією учасницею – Мікою Ньютон… без голосування. Залишається лише одна інтрига – відмовиться вона чи ні?

Щодо самих пісень можу сказати таке: Джамала, звісно, найбільш свіжа і цікава. Злата з незрозумілою піснею the Kukushka (??? фууу…) зовсім не вразила і навіть розчарувала. Міка представила звичайний євробаченський шлак, якого завжди повно на конкурсі.

Про журі та Анастасію Приходько окремо промовчу… багатоповерхово та інтимно…

Шкода все ж, що Джамала не буде виступати на Євробаченні – було б цікаво взнати, як на неї відреагували би глядачі Європи.

Оновлено: дійшли чутки, що Джамала тепер спробує себе у російському відбірному конкурсі Євробачення. Дивно це все..

А тепер – відео до Євробачення 2011 (Україна) з трійкою кращих за підсумками голосування.

http://www.youtube.com/watch?v=IR16x6zN_14

http://www.youtube.com/watch?v=s-V4a0UV42M

http://www.youtube.com/watch?v=fjvEioFJj4g

2 КОМЕНТАРІ

  1. На мою думку Україну повинні представлти хто-небудь із сильних конкурсантів (Джамала, Злата, Приходько), тільки не Міка, ну не витягне вона цього конкурсу!!! Чому такі грамотні на перший погляд люди, які сиділи в жюрі не можуть це зрозуміти! Невже байдуже за нашу країну, краще вже взагалі не брати участь.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Впишіть своє ім'я