Україна має талант. Ура!

843

Я бовдур.  Б”ю себе по рукам, забираю всі сварливі слова назад. Сьогоднішній півфінал конкурсу “Україна має талант” на СТБ мене вразив до глибини душі. Плакав (реально). Кожен учасник вартий фіналу, кожен – неймовірний талант, блискучий діамант, оброблений тяжким трудом.

Погоджуюсь зі всіма словами членів журі. Влад Яма дотепний і розважливий, Кондратюк майже не розказував про себе, а Слава Фролова була емоційною і красномовною (я навіть нічого не кажу про зеленку на очах і не раджу замість “шляпи” зняти плаття).

Оксана Марченко вдало пожартувала два рази. Плаття їй дуже пасує (прощайте, рожеві кофтинки та курточки!).  Непогано вела передачу.

Євробачення ховається. Треба було описувати виступи наших талантів.

updated:
Голосував за Дашу та брейкдансерів. Ще думав за Халаджі…
Тому, в принципі, задоволений результатом.

 

Даша, я вважаю, заспівала краще за Приходько (хоч і не могла відтворити низькі грудні звуки), а Халаджі зміг зацікавити потужними силовими вправами.
Дуже сильний півфінал.
За яким принципом взагалі добирали півфінальні групи?

І все ж склалося враження, що склад фіналу формують, а не просто голосують за талант без огляду на щось.

6 КОМЕНТАРІ

  1. Повністю з Вами згоден – Даша найкраща, а фінал таки формують. Дякую за цікаві думки.

  2. Так, Даша – молодчина!!!
    А от про плаття Марченко, я з тобою,Ухфіро, не погоджуюсь. Вона була в ньому жирна. От ті самі рожеві кофточки їй більше личили 🙂 Проте вона взагалі як ведуча – жах 🙁

  3. Чого людям вічно жахи маряться? Спало на думку, що Сашці до вподоби однолітки-тінейджери з матнею до колін,- ото писк…
    Не свирівка ясне діло, але їй і не 20 уже. Нормальна жіноча фігура…

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Впишіть своє ім'я