Реклама Вашого бізнесу в інтернеті

522

Одноденний практичний семінар, присвячений можливостям просування закладів відпочинку, готелів, ресторанів, колиб та садиб в Інтернеті, відбудеться 22 листопада 2009 в Івано-Франківську.

Учасниками семінару вже зголосились бути викладачі туризму та
готельно-ресторанної справи, представники спілки зеленого туризму, маркетологи, адміністратори, дизайнери та програмісти веб-студій і тематичних інтернет-порталів і блогів, представники відпочинкових закладів Івано-Франківської, Чернівецької, Львівської, Закарпатської та Тернопільської областей.

<<Такий Круглий стіл – це унікальна можливість для представників готельно-ресторанного бізнесу отримати практичні навики з реклами свого бізнесу в інтернеті, – розповідає організатор заходу Залевський Максим, – адже доповідачами у нас будуть провідні спеціалісти інтернет-маркетингу України: Бегун, Connect, B2blogger, Coxo, WebMoney, Hotels24, Ласун. При чому ми не просто покажемо приклади просування відпочинкових закладів, готелів та ресторанів, а ще й дамо учасникам механізм такої роботи, представимо інструменти та методи інтернет-реклами, а також покажемо основні помилки, котрі допускають власники бізнесу, замовляючи корпоративний сайт.>>

Серед учасників семінару відбудеться розіграш та благодійна акція. 10% зібраних коштів буде перераховано на рахунок Долинської гімназії-інтернат.

Організатор семінару – агентство aContext.
Генеральний спонсор заходу – Світ Дрім Україна
Генеральний медіа-партнер – компанія “Бегун”
Офіційний перевізник – служба <<Еталон таксі>>

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Впишіть своє ім'я