Студія Ландшафтного Дизайну “Акант”

1399

Студія Ландшафтного Дизайну “Акант”
www.landdesignstudio.com.ua

Студія Ландшафтного Дизайну “Акант” – це творчий колектив фахівців та однодумців.

Дивна для творчого колективу характеристика – однодумці. Коли творять, думають же по-різному. Хіба що перед самим процесом роботи можна собі дозволити по 50 грам однодумства – і все.

Ви можете замовити розбивку англійського парку або японського саду каміння – будь-який проект буде виконано вчасно і якісно.

Не знаю, як щодо англійського парку, але щоб взятися за японський сад, треба мати не просто бажання і пройдені курси. Це окрема технологія, окреме мистецтво і стиль життя, я б сказав. Вже не кажу про відповідний сертифікат  🙂  Серед партнерів студії я не знайшов тих, хто займається східною тематикою, тому передбачаю наявність в штаті львівського японця.

Студія пропонує пройти курси ландшафтного дизайну. Справа цікава і корисна, та й час – 60 годин – чималенький. Коштує це від 1680 до 4000 грн. Сподіваюсь, воно того вартує.

Дизайн сайту простецький, грубуватий, в стилі 90-х, але не дратує. В шапці використані фотографії, що скидаються на CMYK зображення або занадто кольоризовані у Фотошопі. Для студії дизайну можна було б створити щось більш елегантне, чесно кажучи.

Засилля вказівок на інші сайти, банерів, кнопок, інформаторів погоди, часу, курсів валют – того, чого якраз потрібно уникати – свідчить, скоріше за все, про пройдені авторами сайту курси ландшафтного, а не веб-дизайну.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Впишіть своє ім'я