На каву до Львова

688

17-19 жовтня у Львові пройшов кавовий фестиваль “На каву до Львова”. Усі львів’яни та гості міста упродовж трьох днів мали змогу висловити своє ставлення до кави, пропонованої львівськими кав’ярнями, проголосувавши за цей запашний напій. У конкурсі на найкращу кав’ярню міста взяли участь «Вірменка», «Мапа», «Віденська кав’ярня», «Золотий дукат», «Театральне», «Францішка», «Її Величність», «Світ кави», «Під синьою пляшкою», «Під Клепсидрою», «Кабінет», «Один», «Кентавр», «Прага», «Казино», «Цукерня», «Казанова».

Саме ж свято кави відбулося у неділю, 19 жовтня, на Площі Ринок. Тут пропонували різноманітні види кави, приготованої за фірмовими рецептами перелічених вище кав’ярень. На кареті від кав’ярні до кав’ярні їздили Кавові Король та Королева і оцінювали чарівний запашний напій. Відбувся ярмарок ремесел. Між святковим людом можна було зустріти ворожку, яка розповідала про людську долю, вивчаючи кавову гущу.

Було смачно і весело. А найкращою кав’ярнею цього разу була визнана неперевершена на кавових теренах “Віденська кав’ярня”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Впишіть своє ім'я