Фільм жахів “Жінка в чорному”

1632

Жінка в чорномуЖінка в чорному (Женщина в черном / The Woman in Black) жахи

Дивно бачити  Гаррі Поттера (Деніела Редкліфа) не у фільмі про чарівників, особливо, коли на плакаті з його фото йде напис “Жінка в чорному”.

Ден, чесно кажучи, актор не надто майстерний, але в цьому фільмі від нього багато і не вимагалося – двох масок на обличчі цілком вистачило.

Фільм цілковито депресивний і якийсь гидкуватий, хоч і зі світлими моментами. Але що ви хотіли від жахів, трилеру та драми?

Незважаючи на присутні недоліки, загалом стрічка мені сподобалась. Тим, хто не відносить себе до надто чутливих людей, любить пострашитись перед сном та ще й задуматись про життя та смерть, можу порадити дивитись.
Початок навіяв на мене сон, бо події розвивались повільно, без особливих інтриг. Потім стало веселіше. Звукові та візуальні раптові ефекти прогнали мій сон і змусили слідкувати за сюжетом. Часом було страшно, і навіть волосся на спині ставало дибки.

Ден, звичайно, міг би бути більш емоційним, але творці фільму свою роботу зробили якісно – і сценарій не тупий (й не зарозумілий), і картинка гарна, і змонтовано доладно – претензій практично нема.

3 КОМЕНТАРІ

  1. Дивився цей фільм у парі із паранормальним явищем 3, вони схожі, кінець такий який має бути у фільмах жахів, ще чимось на “Астрал” схоже. Зло не прощає

  2. А от Гобіт йому не сподобався. Кажу ж, упереджений ти. Стаєш все більше схожим на бундючного старигана. А дарма!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Впишіть своє ім'я