Фільм “Вхід в нікуди”, 2011

1733

Вхід в нікуди (Вход в никуда / Enter Nowhere), 2011, США
триллер, містика

Приклад того, що і малобюджетну (500 тис. дол.) стрічку можна створити на дуже достойному рівні. Спецефектів практично нема, купи акторів та статистів не задіяно, масштабної піар-акції не проведено. Наскільки авторам фільму вдалося відбити витрати, я не можу сказати, але сподіваюсь, що в мінусах не залишились.

Вхід в нікуди

За сюжетом, кілька людей в різний час опиняються у невідомому зловіщому місці, серед лісу. Вони не розуміють, що відбувається, і намагаються розгадати цю таємницю. Виявляється, їх долі тісно пов’язані…
Розказувати вам ще щось не буду, бо просто видам задум сценариста. А подивитись вартувало би, бо напружений містичний фільм, який можна порадити і вагітним, в наш час – рідкість. Тим більше – у головній ролі знявся син Клінта Іствуда (і досить непогано зіграв).

Серед недоліків – трохи забагато метушні в кінці фільму. Особливо все зіжм’якалось, коли з’явився отой… отой німецький солдат, який постійно десь бігав, і взагалі скидався на несповна розуму. Та і актор якийсь – ну ні крапельки не схожий на німця. Дівчинка, що займалась грабунками заправок, теж несправжня вийшла – демонструвала брутальність, але не надто їй це вдалося.
Ще було присутнє зайве моралізаторство, але в терпимих дозах.

Та головне, що фільм вийшов інтригуючим, часом страшним.. з послідовним розвитком сюжету і несподіваними ходами (переглядаючи, потрібно звертати увагу на деталі). Мені сподобався. Від Ентер.Львів ставлю 8 з 10 за оригінальний містичний фільм без зайвих понтів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Впишіть своє ім'я