Україна має талант-3 (третій сезон, 2011) кастинг в Одесі

1815

Одесса – жемчужина у моря…
Україна має талант-3 розпочала свій кастинг третього сезону в Одесі з виступу гурту “Браво-бенд“.
Баяно-струнний квінтет зіграв попурі з відомих мелодій.
Вийшло весело і вправно.
Одразу нагадало божевільну балалайку з баяном минулого сезону.
Влад Яма дотепно підмітив, що з одного флангу гурту знаходиться найбільш худий артист з найбільшою бас-балалайкою, а з другого – все навпаки.

Володимир Бовсуновський співав пародії. Причому – більше співав, ніж намагався бути подібним на своїх персонажів. Обійшовся без париків та костюмів, але гумор та безпосередність (- Слова, увы, я щас забыыыыл..) підкорили зал та членів журі.

Дансери “Мувсата“, кольорові наче драже Скітлз, бігали по сцені, крутили руками, стрибали, вертілись, але все це виходило не дуже майстерно і цікаво. Після того, як Яма сказав “Да”, зелений Скітлз виконав радісний гімнастичний кульбіт з приземленням на живіт і відсалютував ударом руки по паркету.

Олександр Ніжаловський, водій тролейбусу з Ялти, під гітару виконав романтичні куплети – щось на манер “Машины времени”. Напевно ті тролейбуси дійсно чимось асоціюються з машинами часу.

Дует з двох хлопців, який прямо на сцені отримав свою назву “Дольче енд Габана” прямо на сцені, здається вперше заспівав разом. Ну, для приколу – щоб засвітитись в ящику і потім ржати з друзями – годиться. Але з Кондратюком, який був готовий кидати в хлопців яйцями, я зовсім не згоден. Симпатичний виступ.

Разюча різниця між тою дівчиною, яка плакала за кулісами та думала “або пан, або пропав”, і тою, що вийшла на сцену з оберемком обручів, мене вразила. Енергійна, сексуальна, артистична Алла Клішта показала просто шикарний цирковий номер. Я спочатку подумав, що її обручі будуть конкурувати з хула-хупами Алекси з Харкова, але в Алли був зовсім відмінний виступ. І це добре, бо обидві мені дуже сподобались.
Овації від публіки та тверді “Так” від журі.

Василь Коваль показував талант “джігітовки”. Але більше джігітував його кінь – просто шикарно себе вів, розсмішив всіх… ще й покатав на собі Яму. Дарма журі наїхало на ковбоя – мовляв, нема номеру. Як на мене, вершник і кінь разом  виглядали цілком органічно. І в подальшому можна придумати ще багато цікавого (щоправда, в Кондратюка на це фантазії не вистачило, як завжди).

– Я – нервная система, – скромно заявив про себе один з учасників колективу “Надія“. Під час виступу нервова система виглядала розхитаною і надія на вдалий виступ гімнастів розтанула. Три хлопці ніяк не могли поділити дівчину Катю і вона постійно вислизала з їх рук. Журі та Оксана Марченко не на жарт перехвилювались.
Старались гімнасти, але не вистачило фізичної підготовки та артистизму. Ну, за два місяці хороший номер зробити не реально.

У Марченко є дивна звичка довести людину, що має вийти на сцену, ледь не до нервового зриву.
– Саш..
– Що?
– Ну.. ви ж не хвилюєтесь?
– Нєт, канєшно..
– Брешете, канєшно..
– Нє, ні в якому разі..
– Перший раз людина тримає мікрофон і перший раз виходить на сцену, і він не хвилюється… Звичайно, хвилюєтесь!
В результаті, спочатку цілком спокійний Саша Юхименко почав труситись як осиновий листок. Пісня “Владімірскій централ” й так викликає культурну алергію, а у такому нервовому виконанні взагалі жахливо звучала. Ну, друзі Саші, які послали його на Україна має талант-3, в будь-якому випадку матимуть привід випити.

Марія Юбкіна та Марійка Бас затанцювали щось романтичне, мрійливе, чуттєве, але, якщо чесно, я не зрозумів сюжету – чи то вітер у виконанні Юбкіної підхоплював кораблик і дівчинку, чи то фантазія несла їх кудись по сцені, а потім різко зникала… Не ясно… Артистично, але я більше звертав увагу на гарну фігуру старшої учасниці. А мала прикольна (і теж талановита).
Чого плакала Марченко – загадка. Може їй туфлі намуляли?

Тероризувати зал і лоскотати нерви журі (і ведучої) пообіцяв колишній продавець Антон Морозов за прізвиськом факір Архат. Антон-Архат довго намагався порізати себе ножичком, нанизати себе на шампури та спекти свій язик на спиртовому вогні, чим не дуже сподобався журі, бо до шашликів так і не дійшло.
– Ми побачимо це ще раз? – щиро здивувалась Оксана (як мило вона це робить) після того, як Яма все ж сказав “Так”.

Єлизавета Кодочігова свій східний танець вирішила чимось оздобити. Підійшло золото. Золоте тіло танцювало золотим животом, і захопило членів журі. Невже наступного разу буде сріблянка?

– Зашєм ругаєшся, нашяльніке? – Роман Діхтяр класно відмавпував Равшана, поговорив з гумором із членами журі та пообіцяв, що має ще багато образів, щоб представити свій талант у подальшому. Цілком непогано… А головне – виступ був не надто довгий і Равшан не встиг набриднути.

Щось таке дивно привабливе було у виступі групи “Хаус-люди“: чорні костюми, білі сорочки з краватками, босі ноги, руда дівчина, замаскована під хлопця, і сам гімнастично-ляльковий танець на контрасті до їх менеджерського вбрання… та ще й пісня Пономарьова “Я люблю тільки тебе” – все так незвично поєднане, що нагадало якийсь екзотичний салат, намішаний з нестандартних інгредієнтів, але дуже смачний.
“Ничего особенного, но красиво” – за версією Влада Ями.
Після трикратного “так” настав час для сантиментів, і один з артистів присвятив танець своїй подружці та освідчився їй у коханні, що закохані тут же на сцені скріпили обіймами та поцілунками. Романтично, але незграбно.
http://www.youtube.com/watch?v=DoprAkqpkVs

Альтернативний репер з Одеси Максим Доши (Cruel Addict) за рік не набрався розуму, а почав колотити частівки під ритм, вважаючи це величезним проявом величезного таланту. Ну а як посперечатись з ним, якщо “в інтернеті його дивляться тисячі” і навіть якомусь Саймону виступ Максима сподобався би? А в “Україна має талант” все продано, і проти Максима діє таємна змова. Але змову Макс відважно викрив і вказав всім (і їх дітям), хто чого вартий.
Треба сказати, що тип не є вже аж такий дурний і негодящий. До його впертості та самовпевненості додати цілеспрямованість та самокритичне відношення до себе – був би толк. А так – бачу лише зарозумілу жертву батьківського егоцентричного виховання на межі із хамством, що патологічно потребує постійної уваги.
Оксана Марченко відважно взяла вогонь на себе і вивела за талію набридливого учасника зі сцени.
http://www.youtube.com/watch?v=2QKKh1KZAQY

Повна версія виступу, кому ще не вставило.
http://www.youtube.com/watch?v=1Eaw6BV7e_0

74-річний Микола Оліяненко, весь в білому, обережно танцював степ. Ретро-стиль. Мило… одиноко…

Аватар на “стоялках” – Арсеній Храпейчук (8 років) артистично демонстрував гнучкість і силу. Я взагалі дивуюсь, чому так мало освоїли тему Аватара. Там же можна фантазувати і фантазувати. Ну от Арсеній і використав неосвоєну тему. Вийшло класно.

Олексій Афонін, “молодой паппа”, теж взявся читати реп. Ну я дивуюсь – що, вдома вже нема що почитати? Та в Олексія, я впевнений, є талант і просто гарно заспівати. А так, тато-репер виглядає смішно і… заколисуюче.

Сат Пальджимі (а друзі кажуть – Джимі… а ми кажем – ача, ача..) піднімав в зубах Толіка. Журі пошкодувало, що Толік теж нікого не піднімав (наприклад, хом”ячка).
Найкоротший виступ в Україна має талант – 5 секунд.
http://www.youtube.com/watch?v=2pRe-8P7_8k

Любов до Кондратюка привела Олю Сівакову на сцену. Ну, звичайно, разом з великим талантом. Ох і сподобалось, як вона співає і взагалі, як себе веде – дуже мила, радісна жінка. І голос хороший, і виконала пісню майстерно, а головне – з душею, щиро, глибоко. Серед співаків на цей момент вона для мене найкраща.
Кондратюка цього разу похвалю за те, що він після виступу сказав, що теж любить Олю – молодець!

——
За тиждень – кастинг талантів 2011 у Дніпропетровську.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Впишіть своє ім'я