Україна має талант (результати та переможець)

1384

оновлено:
Україна має талант-2 2010 (другого сезону), переможець і результати
Переможець Україна має талант-3 у 2011 році

———-

Кітч рулить. Нафталінова анімація перемогла.
Коли талантом навмисно викликають сльози, а не створюють божествене світло в людині (проявом якого можуть бути і сльози), це не мистецтво.
Сімоновій, мені здається, повезло, що не треба було готувати ще одного виступу, бо колодязь творчості досяг свого дна, хоча мало бути навпаки – прямувати на вершину.

А для мене більш цікавою була реакція Рибака на організацію сьогоднішньої акції (себто, гала-концерту). Він, як простий артист та безпосередній юнак, що не звик до тотальної кічухи, наївно вражався, що в залі спекотно, і що несподівано довелося виступати під фонограму (“какая странная у вас программа”).  🙂
Ганьбище для організаторів…

Оновлено1: додав відео Ксенії та Артема (з фіналу), а також пісні та коментарі Рибака.

Оновлено2:  і хоч скільки було розмов про усілякі змови, підтасовки та шахрайство, я можу підтвердити, що, судячи з розмов та голосувань на різних форумах, ситуація саме так і склалася – Ксеня та Артем впевнено випереджали інших (причому, незвична для наших обивателів піскотерапія, як каже Цьоця, дозволила саме Ксені трішки обіграти Артема). Відповідно, вони і дістали свої призи – мільйон за перемогу і сто тисяч за друге місце.

25 КОМЕНТАРІ

  1. викликати хоч якісь емоції,а точніше соціально родинні, а тим більше в нашого “ніякого” народу, то є дійсно талант!!

  2. Ще більше переконуюсь у своїй правоті. Дякую за показові коменти. Типовий рефлекс “ніякого” народу.

  3. А я був за Юрченка. Звісно, багато елементів повторювалось, але не знаю…найоригінальніше, як на мене. І голос, і гра, і взагалі… Хоча, звісно, комусь це не здається великим талантом, а мені навпаки сподобалось)
    Я навіть смс відправив, але толку 🙂

  4. відео переможця… :-
    піскотерапію)))
    а хто такий Рибак і що за сьогоднішня акція – не зрозуміла 🙁

  5. коли ви вже перестанете дивитись на прізвища дивіться що людина змогла зробити своїми руками а що ти можеш окрім патякать???? а Рибак там взагалі був непотрібен учасники були набагато цікавіші

  6. ПОВНІСТЮ НА 100% згодна із автором статті.
    Емоції це добре, але ви трошки забули, це гра, конкурс, де потрібно показати вміння, талант, а не викликати емоції.
    Яке ж з народу жюрі, коли народ втрачає за сльозами об”єктивність оцінки. Якщо б олімпійські медалі давали за сльози на очах і.т.д., то вибачте, нащо вчитися високо стрибати, швидко плавати і.т.д., коли можна розказати про маму, тата, про нещасних діток і отримати золото. Або параолімпійців визначали переможцями у кого найтрагічніше відірвало ноги. Ні, це конкурс, це гра, в якій є призовий фонд (який, знову популізм, піде на благодійність ПІСЛЯ ТОГО ЯК купить квартиру, меблі, техніку і.т.д., тобто дай Бог дітям тисячу з того отримати…). Коротше, будьмо об”єктивними, були дійсно достойніші перемоги.
    P.S.Рік тому дивилася ролик одного арабського аніматора..теж піску. Майстерність, рухи, самі малюнки… в -надцять разів геніальніші і талановитіші… А каляки я й сама можу робити.. Справа в тому, а чи треба?

  7. Ну, ти теж вже палку не перегинай. Навчитись такій роботі з піском не кожному вдасться.
    А розчулити глядачів намагались багато конкурсантів – то історіями про свої любовні переживання, то про життєві нещастя, то про творчі кризи – цим постійно впливали на наш вибір.
    Але дівчина-психолог це зробила найкраще – засобом своєї анімації.

  8. Ладно ідіотський конкурс. буде другий сезон – готуйте пачку носовичків. Бачу ви всі любите поплакати і пожалітися.
    А я дивитися цю порнографію не буду. По-перше, закон забороняє порнографію дивитися. по-друге, я не визнаю оцих соплєй, які інші з радістю розмазують. Все

  9. жодного нормального коменту. пишите ідіотизм,не задумуючись. народу потрібно шоу-ось вам шоу. Знайшли талановитих людей, допомогли їм проштовхнутись в ящик, засвітитись на телебаченні, думаю кожен талант був помічений людбми потрібними, і цей крок для кожного учасника дуже важливий. я так розумію жаба душить за мільйон гривень,чи як =) мені абсолютно до гепи кому він дістався. якщо вже почали, то погляньте на самий початок того шоу-як можна судити спів, танці,стрибання на лівій п”ятці чи то піднімання стола зубами ВОДНОЧАС? і розріняти де талант, а де ні. всі талановиті по своїй суті, тільки одна людина,як казав Ігор Пелих, геніальний піаніст, а вирощує ферму, бикам роги накручує. Починати треба взагалі з себе,а не обростати жирком за клавіатурою і перемивати кістки переможцям і переможеним…

  10. Згідний з Just. В нас люди ще ненавчились радіти побаченому, а тимбільше бути за це вдячними. Обі… це нате Вам, а написати щось добре та де там. Ластівка – ти вжитті свому хоч щось толкове зробила?

  11. Отакої, а казала, що витратить гроші на якусь благочинність, якщо виграє… чи то мені приснилось…

    Ксения Симонова, показавшая стране искусство песочной анимации и одержавшая победу в шоу «Україна має талант!» — жительница Евпатории. В родном городе ее встретили так, как и положено встречать победителей.

    Мэр Евпатории организовал торжественную церемонию чествования героини-художницы и заявил, что городские власти готовы помочь Ксении в реализации ее творческих планов, так как ее искусство — визитная карточка города.

    Ксюша поблагодарила за поддержку и сказала, что на выигранные средства собирается приобрести жилье в родной Евпатории.

  12. РОМА-ПОЦ,,, Сам то ты кто, неудачник … вот сиди и плюй , если есть чем, есть у меня нехорошее подозрение что ты импотент, али пидор,не… наверное пидор…

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Впишіть своє ім'я