Меню у ресторані

1039

Що нас зустрічає за столиком в кав’ярні чи ресторані у першу чергу? Звісно, що, минувши вхідні двері, нас як у театрі зустрічає вішак, потім офіціант, але вже коли всі церемонії завершились, ми звертаємо увагу на роздруковане меню. У львівських кнайпах меню – це не просто каталог страв з розцінками, а, часто, окремий вид мистецької взаємодії з відвідувачем. Гарний листочок, що не тільки перелічує пропозиції, а й якимсь чином підкреслює особливий шарм закладу, а також вступає у діалог з гостями, завжди додає оригінальну атмосферу у весь процес відвідин.

Кав’ярня, ресторан Львів меню – все це може бути настільки гармонійно поєднано, що заслуговує на окрему увагу з боку туристів. Приємно взяти до рук аркуш паперу, створений спеціально для того, щоб змусити вас забути про проблеми, відчути турботу зі сторони працівників ресторану і зануритись у споглядання та читання. Часто відвідувачі цікавляться і назвами страв у меню, і їх фотографіями, і ціною, і розміром порцій. Все це необхідно вмістити у гарно оформлений дизайн зі стилем, притаманним даному закладу. Лише тоді людина, що прийшла отримати насолоду, отримає її у більшій мірі, ніж тоді, коли вийде ресторану просто із набитим кендюхом.