Чемпіонат світу 2010-2011 зі снукеру у Шефілді

952

Завершився Чемпіонат світу 2010-2011 зі снукеру у Шефілді. Четвертий раз титул чемпіона дістався Хіггінсу. Джон переборов деяку невпевненість, яка часом на нього находить, і заключну частину фіналу провів, як і личить чемпіону світу та лідеру рейтингу. Його суперник, Джадд Трамп, занадто покладався на своє вміння забивати шари, яке його у фіналі часто підводило.
Враження від результату не дуже мене веселить, бо сенсаційної події на чемпіонаті не сталося, але й розчаровуватись нічого, бо врешті хтось дав щиглика трохи самовпевненому юнаку. І якщо він не шмата, то в наступному році доведе всім, що дійсно кращий.


За цей рік Джадду потрібно серйозно попрацювати над снукерами – ставити їх та виходити зі снукерів. Як на мене, це його найслабший компонент гри. І якби інші гравці цілеспрямовано використовували цю слабинку, то Трамп недовго би грав у Шефілді.

Завершення чемпіонату принесло невеличкий смуток – і не тільки від того, що завершився сезон. Весь турнір був якимсь невеселим. Дуже не вистачало Стіва Девіса та Джиммі Вайта.
Таке враження, що прийшли робітники, попрацювали за станками, а кращого нагородили грамотою. Деякі матчі взагалі були порожніми – для чого було дивитись снукер між Алланом і Вільямсом, якщо самому Аллану було абсолютно пофіг, що він програє?

Трансляції Євроспорт-онлайн мене розчарували. Регулярний напис “buffering…” – це не те, що я хотів би бачити за оплачені 5 євро в місяць. Розумію, що популярні турніри викликають наплив користувачів, але проблеми треба передбачати і вирішувати.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Впишіть своє ім'я