Україна має талант-2, перший півфінал, відео 16.04.2010

3852

На СТБ почався перший півфінал (полуфинал) «Україна має талант!-2» другого сезону і я розказую про нього в онлайн-репортажі. Відео також можна дивитись на ютубі. Сьогодні дізнаємось, хто в результаті першим увійде в десятку фіналістів.

Оксана Марченко, фотоОксана Марченко розпакувала перший мішок з платтями. Це, звичайно, веселіше за її секондхендівський стиль на кастингах, але перша сукня не вразила.  Живіт стирчить, ноги не ідеальної прямоти, але про що це я кажу, коли Яма всіх затінив своїм яскравим вбранням з капелюхом.

Есемески сьогодні коштують 3.6 грн. А приймають не більше 10 з одного номера за одного учасника. СМС з номером півфіналіста треба надсилати на номер 7766.

—————-

01
Отже, першими виступали – “Бі інкредібл” (Be incredible). Вирішили створити якесь видовище, майже спектакль – це мені сподобалось. Але все вийшло якось затягнуто, малодинамічно і малозрозуміло. Чому бджілка  весь виступ ховалась в банці з-під згущенки? Потім вилізла з животом – не ясно, чи вагітна, чи наїлась…
Фон на сцені був такий тьмяно-зелений, що танцюристи просто замаскувались на ньому. Це закид постановникам передачі – минулого року так само лажали.

02
Вікторія та Анастасія Петрик заспівали про чорного кота – по-моєму,  класно вийшло. В малої дуже прикольний низький голос. І рухались сестри дуже активно, навіть занадто. Це трохи відволікало від пісні.

03
Антон Каргатов і Олександр Тулінов – божевільне поєднання акордеона та балалайки. Я б не здивувався, якби якийсь з інструментів загорівся від тої енергії, яка вирувала на сцені. Експресивно, майстерно – супер.
http://www.youtube.com/watch?v=XnZCLNxYJ7M

04
Олександр Скічко міг не слухати Яму, але ж моєї поради мав би послухати! Та не можна так довго і одноманітно показувати пародії. Будь-що, крім порнографії та регистрации доменов, після кількох хвилин перегляду може набриднути. Треба було робити якісь перебивки – наприклад, заспівати коротеньку пісню, затанцювати чи поговорити з залом… А Літвінову з Міхалковим не мавпував тільки лінивий – звикли вже.
Але пародіював дуже добре, з якісним гумором. Поважаю..

05
“Вертюсь-крутюсь” – Інна Зобенько прогресує зі своїм номером з кожним разом. Це радує. Сьогодні були і лазери, і фольга з неба, і дискотечні сфери, і, звісно, сама дівчина на диску “Здоров’я”. Крутиться вона шалено. Я разом з Марченко дивуюсь – ну як в Інни зовсім не паморочиться в голові? Якщо буде наступний тур для Інни, то запропонував би щось ускладнити – замотувати-розмотувати стрічки, вертітись на гвинтах, щоб підніматись-опускатись на сидінні – придумати можна багато що…

06
Колектив “Орфей” мені зовсім не сподобався цього разу. Серед верескливих голосів на слух добре лягав тільки бас, та й то – тисячообридливий Бель. Часом хор скидався на колектив “бас і семеро кастратів”.

07
Сергій Агарков залікував травму і знову виступив агресивно, емоційно, стильно. Цікавими трюками не потішив, але постановка поліпшилась на порядок.

08
Мім-фокусник Олексій Хрипунов цього разу мене просто вбив своїм трюком з кулею. Я вже думав, мене не здивуєш такого штиву фокусами. Як він це зробив? Загадково, романтично, пластично, цікаво. Молодець.
http://www.youtube.com/watch?v=GZEl-KHijg4

09
Олег Мазура заспівав дуже душевно – я приємно здивований, бо не чекав такого прогресу з минулого туру. Є в ньому стиль, колорит (як зазначив Кондратюк), хоч і зайвого підпускав.
А сльози на очах – це пережите, вистраждане – не треба було пояснювати.

10
“Герої майданчиків” замахнулись на професійний виступ. Номер у стилі “Баскетбольне кунг-фу” вразив складністю вправ з м’ячем, швидкістю та якістю виконання. Техніка підкріпилась артистизмом. Якби не кілька помарок, то все було б просто супер – на мільйон. А от вогняні м’ячі вже були зайвими. Це можна було б підготувати краще і залишити для фіналу.

——

Голосування телеглядачів визначило перших переможців півфіналу – це Антон Каргатов і Олександр Тулінов. Вони одразу готуються до фіналу.
Друге і третє місце зайняли “Герої майданчиків” та Вікторія і Анастасія Петрик. Судді  (не заздрю їм зараз) вибрали другим фіналістом “Героїв”.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Впишіть своє ім'я