Знайшли розумне життя на глибині 700 метрів

795

В Чилі з 5 серпня під завалами опинились шахтарі, про долю яких нічого не було відомо, аж поки через 17 днів до них не добурилися рятувальники. До буру, який вони потім підняли була прикріплена записка про те, що гірняки живі і їх там 33 душі. Вивилось, що душі разом з тілами знаходяться у сховищі з запасами їжі та води (ти дивись, таке сховище існує і стало у пригоді) на глибині 700 метрів.
На фото – президент Чилі, який не втратив шанс попіаритись, а може й просто так сильно зрадів, що одразу прилетів на північ країни, щоб особисто розказати своїм громадянам таку хорошу новину.

всі живі, нас 33

Наразі, невідомо, яким чином можна врятувати тих, хто потрапив у підземну пастку. Скоріше за все, будуть бурити отвір більшого діаметру, щоб діставати кожного почергово. На цю операцію можливо підуть місяці, щоб все робити повільно, не спровокувавши нових обвалів.
А поки потерпілим передають балони з киснем, їжу і телефони для спілкування. Очевидно, що телефони на дротах, а не мобільні.

Страшно уявляти, що відбулося тоді на початку серпня…  як гурт людей, похований заживо на глибині 700 метрів, чекає своєї долі…
Ну, тепер вже трохи веселіше стало. Навіть якщо шахтарів ніколи і не вдасться витягнути на поверхню, то достатньо скинути їм комп”ютери та дроти з Інтернетом – нудьгувати не будуть. Зрештою, багато хто практично так і живе.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Впишіть своє ім'я