Цокотуха і Обама

860

Історія про Обаму, який прибив муху, не була б такою кумедною, якби за муху не вступились захисники тварин, заявивши, що навіть такі огидні створіння мають право на життя.
Щиро бажаю подібним захисникам десь підхопити педикульоз.

8 КОМЕНТАРІ

  1. ну та, Скітершу рушником не виженеш….

    … і тепер в Обами будуть проблеми не тільки з захисниками тварин, а й з делегацією чарівників на чолі з Міністром Магії…
    Єдиний вихід Обами- тікати на Сихів.. він тут свій… як виразився Оксанин Олег: “Сихів негритянський район”.. ібо води нету.
    і та, мене зараз від першої леді США не відрізниш=)
    Ми б зробили тоді Обаму мером Сихова.. Дружнім голосуванням ми оберемо державну символіку… я намалюю на прапорі Муху (адже саме вона винуватець нашого нового щастя)
    потім здобудем автономію як самостійна держава, і оберем Обаму президентом ( і чхати, що у нього в паспорті один шлюб вже є, ми на Америку скинемо відходи і Обама стане державним вдівцем). для захисту від впізнавання ми переіменуєм Обаму на “Михайла Баму”.. і будемо жити щасливо, і помаленьку завойовувати світове лідерство… а потім, щоб Україна для нас не була як “апендицит”, ми долучемо її до нашого Сихова… Михайло Бама побратається з президентом України, і все буде гармонійно, як Інь та Янь.

  2. лише обами бракувало. Треба спочатку з своїм президентм вирішити, а вже потім братись за американського.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Впишіть своє ім'я