Україна має талант 2 сезон, Львів, Київ, 2.04.2010 відео

2932

Україна має талант-3 (третій сезон, кастинг 2011) Львів, Київ

Україна має талант!Відео до Україна має талант-2 у Львові та Києві вже можна дивитись – на ютубі в онлайні оперативно виклали ролики з виступами.
А я почну вперше оглядати онлайн, як акин – що бачу на СТБ, про те і розповідаю в прямому ефірі . Отже, залишились Львів та Київ. Пошук талантів триває.


Таланти у Львові
(одразу скажу – не густо).

Тріо дівчаток Міні-Братц. Ура – я не такий темний, як Кондратюк та Яма. Принаймні я знаю, що це героїні відомої книжки Ремарка “Три товариші”… жартую… це героїні мультиків, а також ляльки для сучасних дітей.
Проспівали досить класно ( мені навіть здалося, що під фонограму) і рухались артистично, костюми казкові, та і взагалі позитивні “круті подружки Братц”. Дівчинка-організатор взагалі супер-прикольна.
По-моєму, сміливо можна було казати дівчатам “Так”, але Кондратюк абсолютно холодно сказав “Ні”.

.

Консультант з Рівного Андрій Шилін вирішив показати, що він може верещати не гірше за Вітаса. Для мене й верещання Вітаса є досить сумнівним мистецьким актом, а чути це від продавця з продажу побутової хімії та косметики було просто огидно. Він тренувався на покупцях?
Що добре – хлопець класно розказав Славі Фроловій любовного віршика. Може варто було б саме цей талант і показувати?
Що кумедно – Кондратюк сказав міні-Братц “Ні”, а міні-Вітасу “Так”. Кондратюк певно несповна розуму або просто виконує завдання каналу робити додаткову інтригу та накручувати емоції.

Ганна Куцук так голосно співала шіді-ріді-дану, що мікрофон виявився зайвим. На щастя, спів був гарний, на гуцульські мотиви, артистичний… склянки не репнули, судді не оглухли.

Танцювальний колектив “Гавайські патріоти“. Чого гавайські? На Гаваях, часом, не шукають таланти?
Мілітарі-денс, а-ля “Эх, яблочко”. Били чоботами підлогу, грали у квача, рвали тільники – ну, дурнувата назва колективу, дурнуватий і виступ.

Сергій Бухно намагався викликати “Привида Опери”. Але викликав мій подив: як його мама могла привести сина на таку ганьбу? Після виступу у Львівській Опері згасло світло – треба бути обережним з привидами… і не дратувати таким виконанням..

Андрій Мазурик намагався втримати на лезі ножа піраміди з різних предметів (багатоповерхову скульптуру зі склотари), але розхвилювався і все поперекидав. Судді відзначили, що талант є, але відправили готуватись на наступний рік. Андрій сподобався безпосередністю – так щиро розказував про те, як він нервувався – клас.
Наступного разу раджу налити в бокали дорогого коньяку, тоді перекинути піраміду буде просто страшно, і буде не до хвилювання.

Сергій Жарук – Ю кен лів йор хет он – заспівав і зробив стриптиз капелюха. Посередньо, але самовпевнено.

“Я буду пєть, тобто співати”. Ні пєл, ні співав… а мукав… І теж для Слави?
Марченко принесла води, бо Олександру Марову пересохло в роті, і я перелякався, що його попросять співати ще раз вже з мокрим ротом… Але вийшли мокрі очі..

Мамина сорочка біла, біла… Сльозлива пісня про заповіді божі та мамину сорочку (а перед тим розповідь про невірного чоловіка – ай-яй-яй,  от грішник). Мама з донькою, Любов і Наталя Казмирчук, непогано проспівали, але реально “сирувато”…

Віктор Бугрін переплутав пародію з мавпуванням. В наших концертних умовах міг би загнати серйозні гроші, виступаючи під виглядом Рибака в Україні. Фанера ж рулить.
Хлопець безпосередній, веселий… і реально подібний на Рибака.

Королі жирних хмельницьких корпоративів – дует “R’n’D” –  теж вжарили Рибака. Вийшло цілком непогано, але судити важко, бо нам показали якусь сильно порізану версію. Хлопці впевнені і не обтяжені відповідальністю та особливими амбіціями. Думаю, просто виступають у своє задоволення.

Олена Олейничук з Бердичева крутилась на білих шторах – це називається повітряна гімнастика. Нічого надзвичайного, але надто небезпечно на такій висоті без страховки, як на мене. Брат Олени підтвердив мої побоювання, не з”явившись на передачу через струс мозку.

“Перепутал места словами” у пісні про клінічну смерть співак з вбитою гітарою Віталій Лаврентьєв. Інші свої 20 пісень не зміг згадати. На завершення, хлопець всіх заспокоїв, що нема чого переживати, бо Глоба й так передбачив кінець світу (прикольний малий… але напевно не знає, що Глоба передбачав і перемогу Тимошенко на виборах президента).
Марченко змогла тільки видавити з себе: “Я божеволію”, не здогадуючись наскільки вона вже близька до фінішу цієї справи.

Гурт “Орфей” вдягнувся як біло-чорно-червоний Ку-Клукс-Клан і заспівав акапельно щось на кшталт Енігми з переходом у “Шоу маст гоу он” на кшталт Пікардійської терції. Вийшло відносно гарно, але мало. Взагалі в кінці виступу напрошувалось жертвоприношення. Я б запропонував Кондратюка.
http://www.youtube.com/watch?v=GUgPrelWxgY


Тепер Україна має талант-2 у Києві
.

Бармен-шоу у “Flair Mafia” вийшло динамічним, вдалим, запальним. Думаю, на пляжні заходи таких талантів можна спокійно запрошувати. Ну, а текіла – то моя слабкість…
http://www.youtube.com/watch?v=HEOfKo6XaHA

Пародії на Катю Осадчу, Тимошенко, Літвінову, Ахеджакову – а головне, Януковича в дитинстві –  чудово продемонструвала Юлія Максименко (я бачив це раніше в Інтернеті). Думаю, що 100 баксів за першу пародію були хорошим почином. Тепер це мало би приносити зовсім інші гроші. Це справжні пародії.
http://www.youtube.com/watch?v=DeX4DfOd-18

Дмитро Щепанюк (Лео) не надто багато позитивних емоцій викликав, не зважаючи на образ кота, що танцював навколо смітника. Навіть мене не потішив, коли ледь не вронив Марченко на сцені. Треба було таки вронити і впасти зверху – я б аплодував.
Невдалий виступ танцюрист виправдав травмою коліна, яку дістав, дуркуючи з дівками перед виступом.

“Талант быть молодым” – підтримую Славу, але чи це талант, з яким змагаються за мільйон? Тетяна Смєлова та Микола Шликов  показали невеличкий танцювальний спектакль у стилі “Голубого огонька”. Просто, романтично, зворушливо.

“Кондратюк боялся, что его жена дома ждет” – розкрила секрет Олена Сигидавчук, яка не дуже вправно танцювала та співала для Кондратюка та Ями. Моя фантазія відмовляється перед сном уявляти дружину Кондратюка.

Суперський, просто суперський акробатично-танцювальний номер. Дівчинка Ольга Мєхова та хлопець Олег Колісниченко  у білих одежах випромінили величезну кількість позитивної енергії. Особливо мені, звичайно, більше сподобалась дівчинка – така гарна, енергійна, вправна, чуттєва…  в прикольних шортах.. 🙂 і погляд такий – “лукавенький”
Здається, в них не вийшов один елемент, але це вже зовсім не важливо. Браво!

(а Марченко непристойно робить ротом… )


В”ячеслав Корсак
з Ужгорода співав класику і “Секс-бомб”. Всім сподобалось. Я не проникнувся…

Євген Жданов, телемайстер, міг би голосом нарізати дрова, танцем він міг би вразити будь-яке весілля, а різні голоси відтворював дуже прикольно. Я абсолютно не розумію журі, яке зупинило його. Ну, видно же, що Євген просто не підготував номер, який би розкрив його талант, але цілком міг би це зробити у другому турі. А через рік ще не відомо, що з цим кадром буде.

Гра на скрипці “у різних позах” мене не вразила. Коли Олександр Божик просто грав – було класно. Але номер вийшов веселий, цікавий. Хлопець позитивний. Публіка сприйняла на ура.
http://www.youtube.com/watch?v=7aff1DNvnVk

5 КОМЕНТАРІ

  1. гарна, гарна… Якби ще вміла конструювати речення хоча б з десятка слів, то була б зіркою українського телебачення..

  2. Підскажіть, як звати і прізвища хлопців з “Гавайських патріотів”? Сама я з Вінниці, тому дуже цікаво)

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Впишіть своє ім'я