Смерть ворогам – томатний сік проти тканини

840

На круглий стіл у Львівській ОДА щодо обговорення історичних подій Другої світової війни (зокрема, питання відзначення 65-річчя визволення Львова від фашистів і чи варто святкувати цю дату) прийшли політв’язень і громадський діяч Юрій Шухевич, голова Львівського обласного товариства політв’язнів і репресованих Петро Франко, представники ветеранських організацій Львівщини, депутати Львівської облради від ВО «Свобода», представники Російського молодіжного братства. Також присутня депутат Сімферопольської міської ради Тетяна Іванченко, заступник голови Львівської ОДА Ігор Держко, начальник управління з питань внутрішньої політики ЛОДА Ігор Ожиївський.
Поки учасники круглого столу обмінювалися думками щодо подій Другої світової війни та сучасної політики Росії щодо України, представники Української партії несподівано підійшли з пляшкою томатного соку до депутата Держдуми РФ Сметанюка та вилили на нього сік. І з вигуками «Слава Україні! Смерть ворогам!» вони покинули зал, мотивуючи тим, що не можуть більше цього слухати.

Прекрасно… Чудово… Всі горе-патрійоти гордо напнули шаровари на груди і пишаються вчинком справжнього борця з ворогами України.  Не треба шукати контраргументів, не потрібно вивчати методи інформаційної війни, зайве вчитись умінню переконувати опонентів та шукати компроміси – достатньо обурено вилити сік на костюм,  крикнути “Слава Україні!” (очевидно тому, що якісний український томатний сік переміг москальську тканину) і… втекти.

2 КОМЕНТАРІ

  1. До речі, Сметанюк цілком стримано сприйняв цей ідіотизм… і взагалі сказав, що не буде про це згадувати, якщо його не проситимуть розказати, що сталося.
    Депутатка з Сімферополя сказала, що налякалась, як жінка, і не знає що тепер думати після попереднього переконання, що Львів культурне, виховане місто.

    Ну, це все прогнозовано більш-менш. Але я не чув реакції всіх інших учасників зустрічі. Хтось виступив із заявою від партії чи хоча б від ОДА?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Впишіть своє ім'я