Лузкар – переможець Україна має талант-3 у 2011 році

1832

Судячи із запитів, за якими заходили на мій сайт, двома найпопулярнішими учасниками в Україна має талант-3 стали Діана Козакевич і Артем Лук (той, який Лоїк, але чомусь багато шукають саме так – артем лук). Тому я вже приготувався, що скоромовки під супровід метроному переможуть в цьому сезоні. Але несподівано конкуренцію реперу склав ще й ілюзіоніст Лузкар. Більше того – він і виграв Україна має талант-3, чим немало мене потішив таким фокусом. Поздоровляю.

Нарешті це знущання над моєю психікою в цьому році завершилося.

П.С.: під час виступу Лоїка в гала-концерті я змушений був вдягнути навушники і слухати Ombra Mai Fu, а моя кицька – чесне слово – вилізла на телевізор і почала гризти кабель антени – теж, очевидно, має ніжну натуру.

П.П.С.: кицьку звати Маська, а не Бублик, “якшо шо”…

П.П.П.С: читайте про моє враження від оголошеного результату

http://www.youtube.com/watch?v=vblj8W_8rGk

18 КОМЕНТАРІ

  1. ЦЕ НЕ СПРАВЕДЛИВО!!!!!!!!!!!!!!!! 👿 👿 👿 !!!На мою думку гідний перемоги був Артем Лоїк!В нього дійсно є талант від Бога.На кастингах він дійсно розкачав зал!На мою думку це був гідний переможець 3 сезону!Я не хочу сказати що фокуси Лузкаря погані,просто мені здається,що Артем гідний перемоги!Бажаю йому удачі і далі розвиватися!

  2. ❗ Тьома крутий , але шоб показуати фокуси також треба мати талант , але перемогу я б віддала Діані Козакевич вона ПРОСТО ЧУДО !!!!!!!

  3. та ну вас всіх!!! українці, ви шо фокусів не бачили???
    а ви не чули як після оголошення “лускар – переможець” більша половина залу голосно кричала “фуууу!”? Лоїк мав виграти 100%, але нічого 200тис теж непоганий джекпот. А Ухфіро, ти зі своїми принципами далеко не зайдеш! Звідки така неприязнь? Тебе хіба в дитинстві репери побили? 😆

  4. згодна з Владиславом!Лоїк справді гідний перемоги!Я не думаю що Козакевич була гідна перемоги.!Якби мені дали якийсь гарний вірш,я б його теж могла не гірше ніж вона вивчити,і розказати!Аля я сумніваюсь що я б не те що в фінал,чи я б змогла в 50-тку пройти!Шкода,що Артем не переміг,але я думаю,що 200тис. йому допоможуть реалізувати свої мрії! 😛

  5. Найщиріші вітання переможцю Лузкарю. “Спритність рук і ніякого шахрайства” – це все-таки талант. Лоїк – молодець. А “талант” Д.Козакевич має назву – гіперактивність.

  6. Мені наприклад дуже подобаються брати Страхови!Я думала що вони і Лоїк будуть змагатися за перемогу!Страхови молодці!Я захоплююся їхніми номерами і постановками!!!

  7. Мены дуже подобаэться Лоїк)))
    Він класний*
    А от Діана звичайна дитина!!!
    В мене є маленька сестричка і вона так само розказує вірші!!!
    В цьому немає нічого надзвичайного)
    А реп треба уміти скласти і прочитати***
    Це складно (((
    Я пробувала***

  8. Вітаю переможця))
    він гідний перемоги)
    а на рахунок Артема Лоїка, на мою думку дует Rizups набагато краще виступили за нього…ці хлопці дійсно талановиті…а Лоїк особисто мені не сподобався…справжній репер читає про своє життя а не переробляє чужі уже готові пісні…то жалко що дует не пройшов дальше((
    Атай теж дуже хороший хлопець)
    ну і що що він не українець?
    згідна з попереднім коментарем,він хоча б “дякую” сказав по українськи,не те що деякі…і він талановитий,навіть дуже і щирий)

  9. Атай – талановитий, але на переможця йому не мона було. Конкурс називається “Україна має таланти”. Може запросимо африканців з чукчами на наш конкурс?
    Лоїк має талант до репу, але особисто мені реп не подобається, і я ніколи за репера би не проголосував.

    • Я не згідна з Васелем, Атай дуже талановитий він міг стати переможцем!!!!!!!!!! Атай —- для мене і моїх друзів є переможцем!!!!!!!!!!!!!!!! =))))))))))

  10. Не завидуйте, цей фокусник гідний перемоги!!!!!!! А ці репери, хіп-хопери, співаки і т. д. дійсно уже ЗАДОВБАЛИ!!!!!

    • Що тебе задовбали я згоди майже в усіх піснях R&B фабрика зірок та тупий хіп-хоп це тонка попса,а пісні Артема І Rizaps дійсно заставляють задуматися про світ та як ми живемо!!!!!

  11. На мою думку,Лузкар неймовірно талановитий. Для того,щоб виробляти такі фокуси потрібні не лише вміння,а ще й неабиякий талант.А щодо Лоїка,то хочу сказати,що вийти на сцену і щось там прокричати це зовсім не талант.Якби він дійсно був наділений надзвичайним голосом,як наприклад переможниця другого сезону шоу Олена Ковтун,тоді я не сперечаюсь,а так я не вважаю Артема гідним перемоги. Коротше кажучи,Україно,вітаю,ти зробила правильний вибір.

  12. Вадим, чому б тобі просто не сходити на концерт реперів? Для чого мучитись, переглядаючи виступи інших артистів?
    Якщо хочеш “задуматись про світ”, читай хороші книжки – їх багато.
    Спектр проявів таланту все ж набагато ширший.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Впишіть своє ім'я