Результати першого півфіналу Євробачення 2011

2400

Огляд і розповідь про результати першого півфіналу Євробачення 2011 (з десяткою переможців) – це таке ж вже моє ярмо, як і “Україна має талант”.

Результати і переможець Євробачення 2011
Другий півфінал Євробачення 2011 (і Україна)

1. Першою в Німеччині виступила представниця Польщі. Поляки завжди висувають більш-менш однакових виконавців – міцних середнячків, які чомусь не досягають результатів. Цього разу вокальна частина виявилась слабшою, але зате була еротична підтанцьовка.

Наступний виступ відзначився інцидентом в прямому ефірі – матюками. Очевидно, режисер української трансляції на УТ-1 відчитував за щось коментаторів. Не знаю, як коментатори, а те матюкливе бидло має назавжди втратити доступ до ефірів.

2. Норвегія розродилась екзотикою – афронорвезькими ритмічними вигуками “хаба хаба” у виконанні негритянок. Не цього я чекав від Норвегії, признаюсь.

3. Від Албанії сильно заспівала немолода жіночка. Дійсно сильний вокал – сподобалось.

4. Нарешті почувся традиційний єврошлак. “Бум-бум-чака-чака” від Вірменії.

5. Від Туреччини зазвучав рок. Спочатку зазвучав ніби непогано, потім, виявилось, слабенький рок. На межі зі шлаком. На сцені ще у глобусі тримали жовту жабу, яка в кінці виступу розправила крила. Вражаючий перформанс, що казати…

6. Від Сербії дівчата співали кольорове ретро, а на великому екрані крутили таку психоделіку, що епілептиків варто було б забрати від екранів.
(у фіналі)

7. Росія знову надіслала біланоподібного нахабного мажора. Ну, заспівав впевнено і рухався активно – багатьом сподобається. Особливо доречним було з його боку, звичайно, поздоровити німецьку публіку з “Дньом Пабєди”.
(у фіналі) (- Ета Расія бл… – кричав на камеру мажор після оголошення результату)

8. Дівчинка від Швейцарії дуже сподобалась – просто і гарно заспівала з широким діапазоном голосу. Така щира, прикольна. Фонове зображення на екрані теж гарно доповнило виступ.
(у фіналі)

9. Грузія дала рок – класно. Жіночий голос звучав шикарно, впевнено, як мотор потужної машини. Хлопці підспівували в тему. Супер.
(у фіналі)

10. Від Фінляндії співав хлопець під гітару. Безпосередній і простий, як Лєна і Рибак разом узяті. На його фоні дуже гарно показували нашу блакитну планету. Надокучливої підтанцьовки не було. Сподобався – голос гарний, пісня непогана.
(у фіналі)

11. Мальта – хлопець в джинсах відспівав єврошлак.

12. Сан Маріно – пекуча жінка з пірсингом на язиці. Часом здавалося, що досить непогано зазвучить, але ні – єврошлак.

13. Від Хорватії співала потужна кобилка, яка додала до виступу зовсім недоречне циркове миттєве переодягання. Шлак. Дивно, бо якраз розказували про дуже складну формулу відбору у Хорватії.

14. За Ісландію виступив біт-ансамбль друзів з дивними поцілунками. Щось не дуже…  Але може бути…
(у фіналі)

15. Угорщина – єврошлак з жінкою – вагітною чаплею. Дуже смішно на животі висіло плаття, а знизу стирчали худі ноги.
(у фіналі)

16. Португалія. Нарешті зустрілися придурки. Здається нам показали рекламу якогось серіалу з різними ідіотськими персонажами, які співали дитячу занудну пісню. Ще й таблички незрозумілі показували. Я помітив напис російською: “борьба радость”. Що це значить? Там більше би пасувало: “Гоніть нас копняками зі сцени!”

17. За Литву співала жіночка з українським корінням. Гарна симфонічно-джазова композиція. Проситься саундтреком до якогось романтичного мультфільму. Класний голос і володіння ним.
(у фіналі)

18. Азербайджан – люди в білих одежах співали щось незрозуміло-романтичне. І це фаворити півфіналу за даними букмекерів? Здуріли.
(у фіналі)

19. Греція. Один співак дусився репом, другий – на контрасті – широко вив на всю котушку.
(у фіналі)

2 КОМЕНТАРІ

  1. от і добре, шо набрів на цей пост 🙂
    а то не дивився євробачення і хотів взнати шо там було цікавого 🙂
    а шо за чмо від росії(знаю, шо помилка, але так задумано) виступало?

  2. ахаха) пост класний)
    майже мої думки прочитав)
    Дійсно НАЙ більше сподобалась Швейцарія і Грузія – молодці)))
    Не згідна щодо Португалії – це був виступ в жанрі пародія, шарж – мені особисто симпатично виглядало(звичайно на переможців не тягнуть), але в фіналі подивилась би ще раз на них з задоволенням)))
    Росія мене вбила…Виступ ніби сяк-так пройшов, думаю невже хтось в них співати почав нормально…і тут останні акорди – його нахабна, самовпевнена рожа + “слова вдячності” після проходження в фінал – знесло дах…позор…а що ще від них чекати?(

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Впишіть своє ім'я