Футбол, Карпати, пляж, Колліна

802

Сьогодні Карпати грають у футбол з ісландським Рейк`явіком у 2-му кваліфікаційному раунді Ліги Європи. Перший матч наші виграли 0-3. Я сподіваюсь, хоч якийсь телеканал буде показувати гру Карпат?

Поза цією подією якось непомітно промайнули кілька інших цікавих футбольних новин.
По-перше, поздоровляю українську збірну з пляжного футболу, яка виграла кваліфікаційний турнір чемпіонату світу, що по суті можна вважати чемпіонатом Європи. Ми кращі у Європі.

По-друге, оскільки на наших матчах суддівство було настільки прикрим, що впору було ставити видеонаблюдение на стадіонах, то тепер у протистоянні Суркіса та Ахметова (Динамо та Шахтаря) беруть участь нові сили (як кажуть, це на руку Суркісу) – куратором суддівської системи у нашому футболі став П”єрлуїджі Колліна. Так – це той фантомасік, якого ми часто донедавна могли бачити на найбільш відповідальних футбольних матчах планети. Він дійсно судив дуже добре, хоч один матч, коли фактично зрізав збірну Чехії, я запам”ятав з недоброю думкою.
Колліна активно включився у процес реформування, і є надія, що суддівство на матчах української ліги стане об”єктивнішим і чеснішим.

3 КОМЕНТАРІ

  1. Жоден з українських телеканалів так і не зацікавився організацією прямої телевізійної трансляції матчу-відповіді 2-го кваліфай-раунду Ліги Європи між львівськими «Карпатами» та ісландським «Рейк`явіком».

    Навіть попри низьку вартість телевізійних прав на цей поєдинок, аргументація потенційних трансляторів матчу одностайна: поєдинок, мовляв, не матиме належного рейтингу у телеаудиторії через розгромну перемогу «Карпат» у першому поєдинку, що начебто позбавляє гру інтересу.

    Таким чином, попри усі зусилля клубу домовитися про пряму трансляцію, поєдинок зможуть побачити лише уболівальники на стадіоні. Матч розпочнеться на «Україні» о 19:00, повідомляє fckarpaty.lviv.ua.

  2. Тре Пенне (Сан-Марино) – Зриньски (Босния и Герцеговина) – 2:9 (1:4)

    Веселі матчі були. 🙂

    А Карпати виграли 3-2 і вийшли у наступний тур

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Впишіть своє ім'я