Україна має талант 2 сезон, фінал, 21.05.2010, відео

2625

Ну, от ми разом і дійшли до суперфіналу шоу “Україна має талант” (2 сезон), який показує телеканал СТБ 21.05.2010. Мої коментарі та відео – на підході – будем дивитись разом.

Оксана Марченко вже сподобалась тим, що вдягнула довгу сукню. Виглядає приємно, гарно, але якось банально – схожа на обгортку шоколадної цукерки… і, одночасно, не вражаюче, як для фіналу.

Серед нововведень – голосувати тепер у фіналі можна лише один раз за кожного з учасників. Це, звичайно, більш справедливо.
7766 – сюди відсилаємо смс з номером учасника

01
East Side B-Boys (іст сайд бі бойз) показали вибуховий фінальний номер – величезна кількість трюків, вправ, артистизму. Костюми, стиль, музичний супровід гармонійно доповнювали це все. Дуже хороше враження, не дивлячись на те, що я не великий прихильник такого жанру. Погоджуюсь із суддями – прогрес та потенціал серйозний. Справжні таланти.


Для того, чтобы брать участие в интересных всеукраинских шоу, лучше иметь жилье в Киеве. Удобно, что продажа квартир в киеве представлена в интернете, а покупка может быть проще и доступней, чем вы думаете.

02
Роман Болдузєв непогано проспівав, але чи пісня аж занадто виразна, чи не надто мелодійна – не можу зрозуміти… Менше сподобалось за півфінальний виступ.

 

03
В.О.Д.А. видала чудовий інструментал, використавши багато підручних матеріалів, які в побуті нас оточують, ми чуємо їх, але не здогадуємось, що можна скласти з цих звуків музику. Класно… але… цей трагічний, гіперемоційний вокал мені, чесно кажучи, видався набридливим і неприємним.
Якби залишили просто інструментальний виступ, який часом доповнювався легким вокалом – було б супер.

04
Олександр Божик – ай, молодець. І класно, різнобарвно, майстерно грав на скрипці, і видав екслюзивний номер – зіграв одразу на двох скрипках двома смичками. Віртуоз, талант. Україна може пишатись.
Яма чомусь одразу присадив Олександра своїм “не самое слабое звено” – я не розумію, що значить “не самое слабое”, якщо це один з найсильніших учасників з прекрасним виступом.

05
Сергій Капранов вирішив не ганятися за стільцями, як Остап Бендер, а обмежився невеликою кучерявою пірамідкою. Потім, у якості родзинки, виліз на канат, протягнутий над головами журі, і скинув Славі трояндочку. Я не Слава Фролова – мені було нудно: і коли Сергій ліз на меблі, і коли просувався канатом. На щастя, під рукою в нього був страховочний трос, за який він тримався – а то б я ще змучився від марних переживань.

06
В’ячеслав Корсак, мені здається, просто вирішив не напружуватись, не вигадувати велосипед, а просто у своєму стилі заспівав пісню про Дилайлу (яку уві сні вбив її хлопець –  потім довго розказував про пісню Слава). Нічого особливого. Дівчата, напевно, задоволені.

07
Ваграм Петросян – браво! Купа задоволення. Молодчина. Дуже класно, артистично танцював. Підготував цікавий, динамічний номер. Відеозображення на фоні додало досить цікавий ефект, коли демонструвало те, що знімала відеокамера, розмножуючи Ваграма на багатьох танцюристів.

08
Образ Олени Ковтун хоч і нагадував персонаж з “Летучей мыши”, але цього разу сподобався набагато більше, ніж у півфіналі. Плаття, зачіска і навіть пов`язка на очах виглядали доречно… А пісня не сподобалась. Ні вибір пісні, ні мова виконання, та й саме виконання здалося недостатньо майстерним та недостатньо щирим. Олену Ковтун, яка так сподобалась на кастингу, не повернули нам. Прикро, прикро.
Якщо я не сумнівався, що переможцем шоу буде Ковтун, то тепер я практично переконаний у протилежному.

Читання руками тексту на папірчиках – для чого вигадали? Нагадати нам, що Олена незряча?

 

09
Каргатов і Тулінов – “воістину крейзі” акордеон та балалайка. За основу взяли тему “Кін-дза-дза” – геніального радянського фільму, обіграли в попурі інші композиції. Загалом, вийшло так само талановито, запально, як і у півфіналі. Щоправда, мені не вистачило якоїсь довершеності, якихось акцентів, цілісності (не знаю, як сказати, але це не перемога у фіналі).

10
Микита Кисельов з піснею “Новий день” показав талант співака. Гарний голос, гарно співає. Мені б, щоправда, кортіло якоїсь різноманітності… та більшої відповідності образу співака з темою пісні. Статичний, огрядний хлопець в темному костюмі мало асоціюється з динамікою та легкістю “нового дня”.

11
“Герої майданчиків” показали чергове баскетбольне театралізоване шоу. Цього разу обіграли “Матрицю” – Нео і агенти Сміти не могли поділити чотири білі м`ячі (замовлені в Америці). Невиразний сюжет, технічні помилки зробили виступ гіршим за кунг-фу, продемонстроване у півфіналі.

———–

Отже…
Мої фаворити, які приємно вразили своїм виступом та дали заряд позитивної енергії – Олександр Божик та Ваграм Петросян.
Сильно розчарувала Олена Ковтун (вірніше, не вона, а її стиліст та відповідальний за репертуар).

Маємо тиждень на голосування…
Потім визначимо переможця – сподіваюсь, все буде чесно… (ну, а раптом…)

Примітка: певні відео мають технічні вади або відсутні.  Коли поремонтують, я викладу оновлені вказівки.

20 КОМЕНТАРІ

  1. То який там сюжет, по твоєму?
    Тема зрозуміла – фільм Матриця. Але що показувалося? Яку думку доносили?

    Про те, що серед людей в чорному є ще, виявляється, Нео (теж в чорному), я здогадався лише в кінці виступу.

  2. Популяризація баскетболу (судді про це тобі говорили).

    Ну блін серед 4 один був в іншому костюмі (догадатися було важко) або ти дуже не спостережливий)))

  3. 🙂 Популяризація баскетболу може бути метою виступу чи його суттю.
    А сюжет – це система подій, через яку розкривається ця суть.

    Так – до Нео я не дуже спостережливий, бо шукав Трініті. 🙂

  4. Согласна с автором -один из реальных лидеров,конечно, Александр Божик!Истинный виртуоз,номер интересный,захватывающий,профессиональный!От всей души желаю ему победы!

  5. Суть – драка (через баскетбольний фрістайл)

    Мета – показати який прикольний баскетбол

    Ти що мене запутати хочеш)))

  6. прикольно
    В.О.Д.А – співала як лежить на дні мора (а Владу Ямі хороший настрій і на море потянуло)))

  7. Ось ти казав що можна зробити за тиждень.( Ну от Божик і зробив він показує весь час щось нове і прогресивне) А більшість нічого нового і не показують. Я поважаю тих хто не стоїть на місці!!!

  8. Принципово нового що було? Це були виступи з грою на скрипці. За тиждень Божик не став більш віртуознішим. Це був розвиток на готовому (одному) рівні майстерності. Змінювалась форма подачі свого таланту.
    Далеко не кожен жанр має таку можливість.

  9. Принципово нового що було?
    Те що він зіграв на 2 скрипка

    Це були виступи з грою на скрипці
    А що ти думав щоб він зтанцював. звісно я мав на увазі не переходити в інший жанр. Просто не показувати одне й те саме весь час

    Змінювалась форма подачі свого таланту.
    Ну от багато хто навіть це бояться міняти (в попередньому сезоні памятаю НІХТО форму подачі матеріалу не міняв ВЗАГАЛІ) Пригадується вислів – Крок вправо – розстріл, крок вліво – розстріл)))

    Далеко не кожен жанр має таку можливість.
    У ВСІХ жанрів є така можливість, якщо не пробувати то нічого і не вийде.

  10. Ну, я не розумію, що має змінювати співак, якщо його талант у співанні?
    От, Олег Скрипка, до прикладу співає, грає на баяні і не бере на кожен концерт ще по додатковому інструменту. Чому? Бо знайшов комфортний стиль відображення свого таланту.

    Тому, я за те, щоб виконавці шукали цей свій комфортний стиль, але проти, щоб ускладнення та пошук додаткового і нового перетворювався на самоціль. Приклад – Олена Ковтун, якій “нове і прогресивне” лише зашкодило.

    Тому давай побажаємо конурсантам радувати нас цікавими виступами, знайти свою творчу нішу, але не будем вимагати від кожного з них стрибнути вище голови.

  11. Якби люди не стрибали вище голови то зараз ми б ще в камяному віці бігали…

    Скрипка собі грає потихеньку і все фантастіш

    Але тут все інакше – конкурс!!!
    Відбір колосальний!!! глядачу цікаво коли від виступу до
    виступу тебе дивують і достають козир з рукава
    Іменно такі люди достойні вигравати

    Все життя – пошук чогось нового. Рух – життя, стояти – значить вмерти.

  12. У всьому має бути міра та смак -навіть в намаганні стати кращим.

    “Лучшее – враг хорошего”.
    І я не завжди підтримую учасників, які витягують “козирі”, що псують їх виступ (аби чимось здивувати).
    Наприклад, гра на двох скрипках – це вже було на грані…
    На цьому, думаю, ми порозумілись?

  13. Ти їх ніде не побачив? 🙂
    Петро, мені здається, тобі просто ні з ким побалакати. Йди до нас в Обговорення – спілкуйся.

  14. Елена Ковтун и Роман Болдузев – лучшие .Меня они вообще не разочаровали, несмотря на других.Умнички.И образ, и песни – всё в тему.”Критики”, блин, будьте лояльными.Спойте так сами, а потом судите.

  15. Mila, забудь про цей аргумент і ніколи його не застосовуй, як би цього не хотілося.
    Я не повинен вміти пекти пиріжки, щоб судити про їх смак.

  16. Самое жизненное, емоционально светлое выступление из всего финала это беспорно скрипач Божик. Если моего 19-летнего сына будущего программиста впечатлило это выступление, то мне за него приятно.Божик профессионал и Украина должна стать его главной площадкой для концертов.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Впишіть своє ім'я